LGB Träprodukter

Vår leverantör av svensk kärnfuru är en riktig träentusiast och handplockar sitt virke när han är ute i skogen och väljer den bästa, raka, tätvuxna furan. Vi är glada över att kunna vara med och bidra till ett mer långsiktigt hållbart skogsbruk och byggande. lgbtimmerhus.se

 

1ff997_dfd886eeb97a481f83654da2bd39ecb3

 

Ulrika Luthman Byggingenjör

sidhuvud hemsida gul.jpg-for-web-xlarge

 

Studio Norr är ett nätverk av fristående arkitekter och ingenjörer som tillsammans har en bred kompetens och erfarenhet av arkitektur och byggprojektering. Genom vårt samarbete kan vi ta oss an alla storlekar på projekt, oavsett om du behöver idéstöd till den optimala snöbivacken eller en fullständig projektering av din nya bostad eller av restaurangen du går och drömmer om. I vårt nätverk har vi också goda kontakter med byggare, projektledare, inredare och besiktningsmän vilket betyder att vi kan sköta om ditt projekt från första skissen till dess att sista möbeln är inburen.

Kontor och bas är i Åre men vi har även samarbeten med Stockholm och övriga landet. Så tveka inte att höra av dig med din idé eller kom förbi VM-huset i Åre och säg hej!

Ulrika Luthman 070 229 46 59

www.studionorr.se

 

Maten är din medicin! Vi samarbetar med Raw lifestyle Sweden genom research och konsultation inom hälsa, web, miljö och livsstilsdesign.

Nyfiken? Kolla in

rawlifestylesweden.com

 

logo

Henrik Luthman, grundare av Hendryx Skis är företagsägare, skidtillverkare och snudd på professor. Henrik är också en duktig snickare och är gärna med och bygger när han kan. Skidfan? Kolla in Henriks unika skidor!

www.hendryxskis.com