Designa… Skapa… Leva

 

TREE erbjuder nybyggnation, renovering och inredningssnickeri med fokus på kvalitet, design och naturliga material.

Anlitar du TREE får du alltid arbete och produkter av hög kvalitet. Och TREE älskar att bygga med naturliga material, material som går att underhålla och slits med värdighet, miljövänliga material som bidrar till en hälsosam boendemiljö. Med vår kunskap och erfarenhet av ekologiskt byggande och hållbarhet hjälper vi gärna dig att skapa ett hälsosamt boende. Vi hjälper till och designar så det blir anpassat efter din plats, ditt hus och din smak så att du ska få de bästa förutsättningarna att må bra och trivas i ditt bo.

Shou Sugi Ban by TREE

Shou sugi ban är ett miljövänligt sätt att bevara trä genom att träet bränns till olika stadier av förkolning. Den förkolnade ytan gör träet mer resistent mot förruttnelse, fuktskador, mögel, svamp, skadedjur, solljus, erosion och eld utan att färg eller några giftiga impregnerande produkter behöver användas. Den är estetiskt unik och vacker att se på. Genom olika kraftig bränning och borstning av träet framhävs träets unika vackra ådring och struktur. Den brända ytan får olika uttryck och nyanser beroende på träets egenskaper och bränngrad, hur ljuset reflekteras i ytan och om den är torr eller våt. Det gör en Shou sugi ban panel till en vackert levande fasad.

Vi tillverkar och säljer utvändig och invändig panel samt inredning i Shou sugi ban på beställning.

 

Livsstilsdesign

Bygga, bo, leva – Designa ett hälsosamt boende och en frisk hållbar livsstil

 

 

TREE – för oss är det inte bara ett jobb, det är en livsstil.

 

Vi är TREE, välkommen att kontakta oss:

 

Jonas Hammarstöm

Snickare och designer. Kreatör som älskar kreativa byggprojekt och att designa i verkstan. Nybyggnation, renovering, inredning.

jonas@tree.nu

073 669 50 19

 

Lisa Rabén

Designer och civilingenjör med masters of science i Environmental planning and design. Erfaren projektledare och researcher som brinner för hälsa och miljö. Research, projektledning, konsultation.

lisa@tree.nu

073 693 91 96