Fint reportage i Östersundsposten om vårt senaste renoveringsprojekt

 

Östersundsposten har gjort ett fint reportage om Per-Albin torpet utanför Åre som vi sålde för ett och ett halv år sedan nu. Allt ser ut precis som vi sålde det, med möbler, inredning och allt, vi fick verkligen rätt köpare. Det är så roligt att se att de nya ägarna trivs och att de får njuta av Fjälltorpet precis som vi hade önskat!

 

Många fina minnen väcks till liv, vi hade fantastiskt roligt när vi renoverade varvat med vildmarksliv och soliga dagar i skidbacken. Men nu har vi ett nytt projekt på gång, det är en ny livsstil som ska designas på en skärgårdsö söder om Stockholm. Håll utkik på tree.nu!

 

Här kan du läsa och se om PerAlbin -torpet på Östersundsposten:

Nyrenoverat i gammal stil – kolla in det fina Per Albin-torpet på fjället

 

Och hör kan du läsa om det på tree.nu:

TREE projekt Fjälltorpet