Shou sugi ban by TREE odlingslåda gran bränd och borstad

Ekologiska odlingslådor och krukor i Shou sugi ban

 

Vi har fått så mycket intresse för våra odlingslådor och krukor i Shou sugi ban så nu erbjuder vi dessa till försäljning! Alla våra lådor är byggda i gran och har en helt kolad insida som gör dem hållbara och motståndskraftiga mot röta, självklart 100 % ekologiskt.

Utsidan kan man välja i olika utföranden. Den borstade varianten som inte linoljas gör att den grånar med tiden, linoljas den behåller den sina rödaktiga toner. De oborstade kraftigt brända ger en effektfull kontrast till växterna, om man vill använda den inomhus och inte vill att den ska sota linoljar vi utsidan.

Som vanligt bygger vi enligt kundens önskemål om storlek, material och behandling.

Än är det inte för sent att sätta igång med odlingen! Juli är bästa tiden att så spenat och asiatiska kålgrönsaker som pak choi till exempel. Kol och vintersallad kan du odla länge och de tål till och med en del frost. Snabbväxande sorter som sallad och rädisor går också alldeles utmärkt att börja med nu. Och hinner du ändå inte kan du alltid förbeställa lådor till nästa odlingssäsong :)