Kök by TREE

 

Intresset för hållbara och platsbyggda kök ökar, till vår stora glädje!

När du väljer ett kök från TREE får du ett unikt och vackert kök som också är bra för din hälsa och för miljön. Ett kök av material som håller i längden, som går att underhålla och som slits med värdighet.

Vi inte bara älskar att tillverka inredning av naturliga material av hög kvalitet, vi älskar att designa också. Vackert, funktionellt och miljövänligt, det är den bästa kombinationen. Vi platsbygger och har tillverkning i vårt eget snickeri.

Du kan också själv vara med och designa och bidra till att köket blir exakt anpassat efter ditt hem och din smak.

Bilden är från ett av våra personliga favoriter, ett platsbyggt kök i limfog och gran inspirerat av 40/50-tal.

Kontakta TREE så pratar vi om ditt drömkök!