Shou Sugi Ban odlingslÄda gran, brÀnd, borstad, linoljad

Odla hĂ„llbart med Shou Sugi Ban đŸŒ±

Precis levererat vĂ„ra fina Shou sugi ban lĂ„dor till en innergĂ„rd i södra Stockholm. BostadsrĂ€ttsföreningen hade blivit vĂ€ldigt förtjusta i vĂ„ra ekologiska, giftfria och hĂ„llbara odlingslĂ„dor som vi byggde och brĂ€nde enligt deras mĂ„tt och önskemĂ„l 😊 Och visst blev det fint!?

LÄdorna Àr i gran, brÀnda, borstade och linoljade pÄ utsidan och har som alltid insidan helt kolad eftersom det Àr dÀr det blir stÄende fukt.

Förra sÀsongen byggde vi en lÄda med obehandlad insida för vi var nyfikna pÄ att jÀmföra med de med kolad. Sen odlade vi och vattnade pÄ som vanligt under sÀsongen och nÀr vi tömde lÄdorna pÄ jord i Är sÄg vi tydligt hur det obehandlade trÀet blivit angripet av röta medan de kolade var helt intakta, syns pÄ bilderna nedan.

Vi tillverkar och sÀljer Shou Sugi Ban odlingslÄdor enligt dina önskemÄl, vi kan Àven leverera byggsatser dÀr allt Àr förborrat och klart för montering, vÀlkommen att höra av dig!

TREE đŸŒ±