Vi bränner inte bara trä…

…vi är snickare och designer också! Att vara med i hela processen tycker vi är jätteroligt. Som de här trälamellerna som ska utgöra detaljer på en takbar till exempel som vi varit involverade i ända sedan första designförslaget och som vi nu snickrar, bränner och borstar åt kunden.

Många hör av sig och är intresserade av Shou Sugi Ban fasad men behöver hjälp med att välja en fasad som passar just deras projekt. Vi har lång erfarenhet inom bygg och snickeri och hjälper gärna till att ta fram alternativ och förslag på typ av behandling, dimension, utformning, design och montering. Vi beställer hem det virke du bestämt dig för och behandlar det. Allt för att vi ska kunna vara flexibla och ge dig exakt det du är vill ha.

Är det möbler och inredning du är intresserad av är vi är gärna med genomför din design och tycker också det är roligt att vara med och ta fram designförslag. Har du en idé som du vill genomföra är du hemskt välkommen att höra av dig så hjälper vi dig förverkliga den!

Vi värderar samarbete, personlig service och bra hantverk.

 

TREE – vi gör verkligheten till dröm och dröm till verklighet ;-)

 

Några exempel…

Trälameller till takbar i bränd och borstad gran.
Invändig panel i bränd och borstad furu, denna användes som utställningsmoter på Stockholm Furniture Fair.
Furupall med brända fötter, designsamarbete med designer Lisa Hilland.
Vinhylla i bränd, borstad och linoljad furu, design TREE.
Furutrappa med bränt räcke, designsamarbete med SVT Aapro
Shou Sugi Ban by TREE – Bränd och borstad fasad i furu

 

Shou Sugi Ban by TREE – Kraftigt bränd fasad utgör en vacker kontrast till… precis allt. Samtidigt som det smälter in i omgivningen, fantastiskt tycker vi!